Informatie over TinyBow

TinyBow

Gezellige knutselbende

Wij zijn Norma en Jantine en zijn al jaren gek op knutselen, dit doen we nu niet meer alleen. Onze kinderen doen van harte lust met ons mee. Gezellig samen bezig zijn en het levert ons ook nog eens hele leuke, nieuwe, verfrissende ideeën op die we graag met jullie delen.

Creativiteit 

Knutselen is niet alleen gezellig. Door veel te doen en te experimenten leren onze kinderen allerlei problemen op te lossen. Buiten de box denken om te kunnen maken wat er in je hoofd zit. En ook omgaan met teleurstelling als het toch niet helemaal zo wordt als je bedacht had. 

samen bezig zijn

Lekker bezig zijn en creëren, ideeën tot leven laten komen, nieuwe werelden ontdekken, dat is wat we doen tijdens het knutselen. Het allerleukst is het nog om het samen te doen. Samen kan je zoveel meer bedenken. Al het ‘moeten’ verdwijnt en samen gaan we op zoek naar het ‘kunnen.’ 

verrassingen

Het is zo leuk om anderen te verrassen met leuke en nieuwe dingen. Hoe speciaal is het als je iets heel persoonlijks kan maken wat er ook nog heel erg leuk uit ziet. Wij worden daar heel blij van.

zelfvertrouwen

Wij hebben gemerkt dat het zelfvertrouwen bij onze kids is gegroeid door het knutselen. Het werken met verschillende materialen en technieken, de ruimte hebben om van alles uit te proberen en zo iets moois in handen hebben wat je zelf hebt gemaakt. En dan ook nog een blij gezicht krijgen als je jouw kunstwerk aan iemand kado doet. Dat is succes. 

Knutselen

Op TinyBow.nl ben je op het goede adres voor leuke knutselideeën. Je kan leuke tutorials bekijken en ook knutselmaterialen bestellen.

Kadootjes

TinyBow betekend klein strikje. Met een strikje maak je van iets kleins al een feestje. Tover jouw knutselwerkje om tot een leuk kadootje. Wat is er nou leuker om iemand te verrassen met een zelf gemaakt kado? Ook kan je een leuk knutselpakket kado doen en kan je iemand anders blij maken met leuke knutselideeën.

Kindvriendelijk

Op TinyBow.nl staan knutselpakketten speciaal bedoeld voor (grote) kinderen. de TinyThinkers testen de pakketten om te kijken hoe moeilijk ze zijn. Op de site geven we per pakket de moeilijkheid aan met sterren en vanaf welke leeftijd ze gemaakt kunnen worden.

We spreken uit ervaring als we zeggen dat de pakketten ook voor volwassenen erg leuk zijn. 

YouTube Tutorials

Leuke ideeën worden bij ons altijd getest door de TinyThinkers. TinyThinkers zijn tussen 5 en 12 jaar. We filmen met de TinyThinkers tutorials zodat andere kinderen de knutselideeën ook kunnen uitvoeren.

De TinyThinkers laten zien hoe een idee tot leven komt. 

TinyBow
Onderdeel van Eye2iD
Landzigt 16-11
3454PE De Meern
+31621401109